bartafel

Een bartafel

Bij smederij Penterman hebben we met liefde en precisie een unieke bartafel gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een blikvanger vormt in elke omgeving. Onze tafel is vervaardigd uit hoogwaardig staal en ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Elke zorgvuldig geplaatste hamerslag en elke vloeiende lijn getuigen van onze expertise.

Wat onze bartafel echt bijzonder maakt, is het harmonieuze samenspel van robuustheid en verfijning. Het stevige stalen frame geeft de tafel een solide basis, terwijl het elegante ontwerp en de zorgvuldig afgewerkte details een vleugje klasse toevoegen. 

Maar het draait niet alleen om het uiterlijk. Onze bartafel is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. De stevige constructie zorgt voor stabiliteit, zelfs tijdens levendige borrels en feesten. Het ruime tafelblad biedt voldoende ruimte voor drankjes, hapjes en gesprekken. Bovendien hebben we gezorgd voor een hoogwaardige afwerking die bestand is tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk te onderhouden is.

Bekijk onze fotogalerij en laat je inspireren door de mogelijkheden. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over onze bartafel of om een afspraak te maken. We staan klaar om jouw droom van een unieke bartafel werkelijkheid te maken.

Ruimtebesparende trap ambachtelijk smeedwerk kunst muzikale trap